Події

Маємо поговорити Друзі! Часом ми отримуємо повідомлення від наших читачів, щ…

Маємо поговорити????

Друзі! Часом ми отримуємо повідомлення від наших читачів, що рятувати котиків, песиків та інших тварин – це не робота надзвичайників. Мовляв, коли десь виникне пожежа, то підрозділ буде зайнятий порятунком чергового вуханя.

▶️Відповідаємо: хлопці виїжджають на такі виклики лише, коли немає інших. На місці у пожежній частині завжди лишаються ще авто та рятувальники, які готові виїхати на будь-яку надзвичайну подію.

В пріоритеті рятувальників, в першу чергу, людські життя.

Але ж… Якщо є можливість врятувати тварину, то чому б цього не зробити? Вони також відчувають біль, страх і потребують допомоги. Іноді вся надія лише на надзвичайників. І тут вже виникає питання: приректи бідосю на вірну загибель або врятувати?!

????Ось, наприклад у м. Знам’янка Кіровоградської області котик застряв у вентиляційній шахті багатоповерхівки. І завдяки нашим хлопцям він тепер у безпеці, цілий та неушкоджений.

Тож давайте будемо більш гуманними до наших менших друзів! Адже вони також потребують нашої турботи та захисту. До того ж, можливо, колись “мокрий носик-рятувальник” (це ми про наших службових собак) врятує вам життя. ????

Всім добра!????

Back to top button