Події

«Київтеплоенерго» проводить контрольне зняття показань квартирних лічильн…

????«Київтеплоенерго» проводить контрольне зняття показань квартирних лічильників: як розпізнати контролера підприємства

????Контрольне зняття показань проводять контролери «Київтеплоенерго». Звертаємо увагу мешканців столиці на обов’язкові атрибути працівників, щоб не допустити в помешкання сторонніх осіб.

????Кожен контролер має пред’явити службове посвідчення, де зазначені номер посвідчення, прізвище та ім’я, посада, табельний номер працівника, а також назва структурного підрозділу. Обов’язково — з печаткою підприємства.

☎️Якщо у вас виникнуть сумніви щодо повноважень і намірів осіб, які назвалися контролерами КП «Київтеплоенерго», перевірити інформацію можна в Центральній диспетчерській службі з питань ЖКГ за номером телефону: 1557 (зі стаціонарного) або (044) 500-15-57 (з мобільного).

Щороку після завершення опалювального сезону КП «Київтеплоенерго» проводить контрольне зняття показань квартирних лічильників опалення та гарячої. Верифікація даних необхідна для перевірки обсягів тепла, спожитих конкретною квартирою та будинком в опалювальний період, що забезпечує актуальні та справедливі нарахування за спожиті послуги.

Back to top button