Події

Київська область: триває ліквідація пожежі на території заміського комплексу …

Київська область: триває ліквідація пожежі на території заміського комплексу відпочинку ⤵️

13 липня о 16:06 до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в селищі Козин по вул. Столичне шосе, що сталася у заміському комплексі.

По прибуттю на місце рятувальниками встановлено, що вогнем повністю охоплено приміщення ресторану, дитячої кімнати, лазні та столової, які знаходяться в одній будівлі.

Вогонь швидко розповсюджувався по конструкціям солом’яного даху. Для збільшення обсягу подачі води на гасіння було оперативно залучено спеціальний автомобіль для підвозу води з Києва.

У зв’язку з відсутністю під’їзду пожежної техніки до осередку пожежі, були встановлені чотири мотопомпи для подачі води з басейну комплексу. Роботу рятувальників ускладнює також і щільне розташування будівель та їх горюче облаштування.

Наразі пожежа локалізована, триває ліквідація.

До гасіння залучено рятувальників 46-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Козин, 16-ДПРЧ м. Обухів, 17-ДПРЧ Українка, 64-ДПРЧ с. Віта Поштова, 29-ДПРЧ м. Васильків, 47-го Державного пожежно-рятувального посту смт Глеваха, 44-ДПРЧ смт Чабани та пожежно-рятувальні підрозділи з міста Києва.

Back to top button