Події

❤️‍«Кожна людина, вирвана у смерті, – то маленька перемога над ворогом». На Донеч…

❤️‍????«Кожна людина, вирвана у смерті, – то маленька перемога над ворогом». На Донеччині поліцейські врятували 800 поранених і хворих

Першу допомогу людям надають 5 екіпажів «Білих Янголів» і 12 груп парамедиків.

У відеосюжеті поліція Донеччини розповідає, що роблять з мирними мешканцями російські снаряди та яких зусиль коштує медична евакуація із зони вогню.

Парамедикам вдалося врятувати поранених дітей біля магазину в Костянтинівці, сімох людей на руїнах піцерії в Краматорську.

На межі загибелі перебувають люди з інвалідністю або хворобами, що залишилися у прифронтових населених пунктах, де вже немає лікарів.

Серед тих, кому допомогли вижити «білі янголи» – хвора літня жінка, як жила в зруйнованому й наполовину спаленому окупантами будинку, та чоловік, який не встає вже 5 років, а останній рік з вини агресора провів у повній темряві.

???? Заради порятунку своїх земляків правоохоронці ризикують власним життям. Тільки «білі янголи» потрапляли під обстріл щонайменше 6 разів, були поранені. Але знову і знову вирушають туди, де вони потрібні.

YouTube
Врятовано 800 поранених і хворих

Першу допомогу людям надають 5 екіпажів «Білих Янголів» і 12 груп парамедиків. За необхідністю в екстрених ситуаціях задіються додаткові групи з досвідом у тактичній медицині. У відеосюжеті розповідаємо, що роблять з мирними мешканцями російські снаряди та…

Back to top button