Події

«Компаніям не варто замовчувати інформацію про кіберінциденти», – керівниця CER…

???? «Компаніям не варто замовчувати інформацію про кіберінциденти», – керівниця CERT-UA Євгенія Волівник

Урядова команда реагування на комп’ютерні надзвичайні події України CERT-UA, яка діє при Держспецзв’язку, допомагає попереджати кібератаки, усувати їхні наслідки, досліджувати кіберінциденти та посилювати кіберзахист не тільки державним органам та установам, а й приватним компаніям.

???? «Кожна компанія може бути цікавою для хакерів. Зловмисники можуть викрасти дані чи використати її як точку входу в системи та мережі інших організацій. Варіантів багато. Компаніям не варто замовчувати інформацію про кіберінциденти, це не буде якоюсь репутаційною втратою. Проте допоможе убезпечити від кібератак партнерів, інші організації та посилити кіберзахист. Обмін інформацією – дуже важливий», – зазначила під час конференції «IT Meets Tech: Кібербезпека» керівниця CERT-UA Євгенія Волівник.

Також вона закликала приватний сектор не боятися звертатися по допомогу до Урядової команди і завчасно налагодити співпрацю.

???? Нагадаємо, конференцію «IT Meets Tech: Кібербезпека» організував у серпні Львівський ІТ Кластер за підтримки Держспецзв’язку та Проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України».

YouTube
«Компаніям не варто замовчувати інформацію про кіберінциденти», – керівниця CERT-UA Євгенія Волівник

Урядова команда реагування на комп’ютерні надзвичайні події України CERT-UA, яка діє при Держспецзв’язку, допомагає попереджати кібератаки, усувати їхні наслідки, досліджувати кіберінциденти та посилювати кіберзахист не тільки державним органам та установам…

Back to top button