Події

Керівництво Адміністрації морських портів України притягується до відповідал…

Керівництво Адміністрації морських портів України притягується до відповідальності за службову недбалість зі збитками майже у пів мільярда гривень
 
???? Офіс Генерального прокурора скерував до суду обвинувальний акт стосовно керівника та двох посадовців Южненської філії ДП «Адміністрація морських портів України» у службовій недбалості (ст. 367 КК України).

????Розслідуванням встановлено, що посадовці держпідприємства у травні 2017 року уклали договір підряду на виконання днопоглиблювальних робіт в акваторії морського порту «Південний». В межах контракту вони прийняли та оплатили роботи за завищеною ціною. Це призвело до нанесення збитків державному підприємству на суму майже 100 млн грн.

???? Крім того, наразі триває досудове розслідування за фактом вчинення цими ж посадовцями держпідприємства аналогічного злочину. Їх дії призвели до нанесення майже 360 млн грн збитків держпідприємству.

???? 27 червня 2023 року проведено обшуки за місцем їх проживання та повідомлено про нову підозру керівнику та двом посадовцям держпідприємства.

???? Досудове розслідування – Національна поліція України, оперативний супровід – СБУ в Одеській області.

Більше

Back to top button