Події

Іван Вигівський: Вчора відвідав затоплений Херсон, де взяв участь у роботі штаб…

Іван Вигівський: Вчора відвідав затоплений Херсон, де взяв участь у роботі штабу з ліквідації наслідків підриву окупантами Каховської ГЕС, а також провів робочу нараду з особовим складом регіону.

Ворог тим часом продовжував обстріли цивільних громадян прямо під час операцій з евакуації, через що були поранені місцеві мешканці, а також троє поліцейських та двоє рятувальників ДСНС.

Цинізм та жорстокість ворога не знає меж – вони обстрілюють літніх людей та дітей, у яких забрали домівки через свій терор, і намагаються тепер вбивати їх снарядами.

Також провів робочу нараду з особовим складом Херсонського ГУНП. Заслухав про роботу евакуаційних заходів та заходів із ліквідації наслідків російського теракту, допомогу мешканцям.

Подякував керівнику ГУНП, полковнику поліції Ігорю Королю, який організовує роботу підрозділів, керує поліцейськими операціями з ліквідації наслідків????

Особовий склад несе службу відповідально та віддано, підлаштовується і навіть в умовах постійних обстрілів і викликів, забезпечує ефективну роботу.

Станом на 12:30 9 червня фактично підтоплено 48 населених пунктів. Підтоплено 3625 будинків. Всього евакуйовано 2 412 осіб (з них 120 дітей). З метою подолання надзвичайної ситуації задіяно 694 поліцейські.

❗️В Херсонській ОВА працює гаряча лінія для звернень постраждалих, а також для координації роботи волонтерів – 0-800-101-102.

???? Більше

Back to top button