Події

↩️ Історія порятунку цуценяти (ч.2) «Але історія маленької такси на цьому не закі…

Національна поліція України ????????:

Історія порятунку одного цуценяти зі справжнім хеппі ендом ❤️ (ч.1) У Києві поліцейські врятували тримісячне цуценя від жорсткої власниці. Минулого місяця інспектори з протидії домашньому насильству Подільського управління поліції Денис Матвієнко та Алла…

Історія порятунку цуценяти (ч.2)

«Але історія маленької такси на цьому не закінчилась. У клініці песику стало зле, йому діагностували важку інфекційну хворобу і нам повідомили, що відлік життя пішов на години. Лікарі допомогли швидко відшукати потрібну вакцину, тож я з колегою її придбали. Завдяки небайдужості та професійності працівників Центру захисту тварин собачку вдалось виходити та врятувати вдруге», – зазначив поліцейський.

За весь час рятування цуценяти Денис настільки до нього прив’язався, що коли дізнався про рішення суду і що собаку власниці більш не повернуть, вирішив забрати її собі:

«Песика я назвав «Боб» або лагідно – «Бабанич» і для мене він справжній друг, про якого я мріяв, але довго не вагався брати через постійну зайнятість на роботі. Зараз із ним допомагає моя дівчина. Боб вже відійшов від хвороби, повернувся до щасливого життя і грається з задоволенням. Впевнений, що разом зі мною йому добре».

Дякуємо поліцейським за проявлену турботу і ласку до тваринки, яка так цього чекала❤️

Back to top button