Події

​​???????? Інтегруємося до європейського кіберпростору: ДержНДІ технологій кі…

​​???????????????????? Інтегруємося до європейського кіберпростору: ДержНДІ технологій кібербезпеки приєднується до ECSO

Державний науково-дослідний інститут технологій кібербезпеки та захисту інформації – провідна наукова установа Держспецзв’язку – здобув статус тимчасового члена Європейської організації з кібербезпеки (ECSO – European Cyber Security Organisation).

ECSO – європейська міжгалузева та незалежна організація з кібербезпеки, яка об’єднує європейських державних і приватних стейкхолдерів у сфері кібербезпеки та сприяє їхньому співробітництву. Серед майже 300 членів організації є великі компанії-розробники та постачальники рішень з кібербезпеки, дослідницькі центри, університети, кластери та асоціації, місцеві, регіональні та національні адміністрації держав-членів Європейського Союзу тощо.

???? «Учасники Європейської організації з кібербезпеки співпрацюють в межах шести робочих груп за різними напрямками, зокрема велику увагу приділяють дослідженням у сфері кіберзахисту, питанням розвитку технологій кібербезпеки. Впевнений, що досвід та експертиза наших фахівців будуть корисними для партнерів. Ми також отримуємо доступ до нових знань, ресурсів, ініціатив, можливість спілкуватися з лідерами сфери з різних країн, експертами галузі та разом знаходити найефективніші рішення задля посилення кіберзахисту», – зазначає начальник ДержНДІ технологій кібербезпеки Володимир Козак.

Восени наглядова рада ECSO має розглянути питання щодо приєднання ДержНДІ технологій кібербезпеки до організації як постійного члена.

Back to top button