Події

Ігор Мустеца обговорив з експертами Європейського Союзу питання боротьби з ор…

Ігор Мустеца обговорив з експертами Європейського Союзу питання боротьби з організованою злочинністю

???? Заступник Генерального прокурора Ігор Мустеца провів зустріч з колишнім керівником прокуратури Асті і директором з розслідувань та операцій у Європейському бюро боротьби із шахрайством (ОЛАФ), експертом з питань прокуратури Альберто Пердукою, спеціалізованим суддею-слідчим для розгляду справ Європейської прокуратури (EPPO), експертом Тео Білем, а також Манфредасом Лімантасом та Джуліо Веннері – членами делегації Представництва ЄС в Україні.

????Європейська Комісія розпочала експертну місію з метою підтримки нашої держави у покращенні інституційної бази, а також інституційної спроможності правоохоронних органів України у сфері боротьби з оргзлочинністю.

????Обговорили координуючу роль прокуратури в боротьбі з організованою злочинністю, шляхи підвищення ефективності на цьому напрямі, рівень міжвідомчої та міжнародної співпраці, поточні здобутки і перспективи.

????Експерти у тісній співпраці з керівництвом Офісу Генерального прокурора визначать спільні кроки для покращення загальних можливостей України у цій сфері та інтеграцію позитивного досвіду обох сторін у міжнародні стандарти та законодавство ЄС.

Більше

Back to top button