Події

Ігор Мустеца обговорив співпрацю з головою Програмного офісу Управління ООН з …

Ігор Мустеца обговорив співпрацю з головою Програмного офісу Управління ООН з наркотиків і злочинності в Україні Харшет Вірк

???? Заступник Генерального прокурора Ігор Мустеца провів зустріч з головою Програмного офісу Управління ООН з наркотиків і злочинності в Україні Харшет Вірк та національним проєктним експертом Програмного офісу Управління ООН з наркотиків і злочинності в Україні Анастасією Каліною.

???? Обговорили виклики та шляхи розвитку протидії торгівлі людьми в умовах повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України.

???? Ігор Мустеца зазначив, що нині Офіс Генерального прокурора приділяє постійну увагу посиленню протидії всім формам проявів торгівлі людьми.

???? Заступник Генпрокурора зауважив, що розслідування таких злочинів в умовах війни потребує впровадження нових підходів, орієнтованих на потерпілих від торгівлі людьми, використання цифрових комунікаційних технологій у транскордонному переслідуванні злочинців, застосування нових механізмів під час збирання доказів, а також налагодження міжнародної співпраці для ефективного захисту кожного українця незалежно від місця його перебування.

???? Він наголосив, що Офіс Генпрокурора відкритий до співпраці з міжнародними державними та громадськими організаціями у виявленні та розслідуванні таких злочинів, підвищенні рівня обізнаності українців із ризиками торгівлі людьми, а також надання психологічної та правової допомоги потерпілим.

Back to top button