Події

Хмельницькі студенти передали бійцям штурмової бригади «Лють» маскувальні сі…

Хмельницькі студенти передали бійцям штурмової бригади «Лють» маскувальні сітки, окопні свічки та інші необхідні речі ❤️‍????

Студенти та викладачі Хмельницького політехнічного коледжу НУ «Львівська політехніка» вирішили допомогти бійцям штурмової поліцейської бригади на передовій і виготовили на запит бійців всі необхідні речі, які допоможуть їм полегшити побут та краще виконувати поставлені завдання ????

З початку повномасштабного вторгнення студенти та викладачі коледжу у вільний від навчального процесу час активно волонтерять: виготовляють маскувальні сітки відповідно до сезону, роблять окопні свічки та розпалювачі, і навіть буржуйки. Деякі з корисних речей і пристосувань є власними розробками студентів.

Волонтерську допомогу студенти передають різним бойовим підрозділам з Хмельниччини, в тому числі й бійцям штурмової бригади «Лють».

Поліція Хмельницької області вже давно активно співпрацює з політехнічним коледжем: поліцейські проводять для студентів лекції та зустрічі з патріотичного виховання, кібербезпеки та інших важливих тем.

Back to top button