Події

#ГУРвітає ✈️ 26 серпня 2023 року в Україні відзначають День авіації! У перші дні …

#ГУРвітає
 
✈️ 26 серпня 2023 року в Україні відзначають День авіації!
 
???? У перші дні широкомасштабного російського вторгнення, коли ворог мав намір зруйнувати всю нашу авіацію, позбавити Україну повітря, наші воїни-пілоти зуміли зберегти бойові машини, а далі не словом, а ділом довести усім ― це наше небо!
 
???? Щоденні бойові вильоти, знищення повітряних та наземних цілей ворога, ризиковані місії на окуповані території заради порятунку  наших поранених та доставки озброєння тим, хто самовіддано боронив державу в умовах повного оточення ― українські авіатори зберегли десятки і сотні тисяч життів наших громадян.
 
❗️ Уже зовсім недалеко той день, коли українські військові льотчики  опанують та пересядуть на F-16, і сила України у небі стане ще потужнішою.
 
???? Воїни Головного управління розвідки Міністерства оборони України вітають бойових побратимів з Днем авіації України ― усіх пілотів, авіаінженерів, представників цивільної авіації, які долучились до захисту нашої нації та держави,  усіх причетних до галузі, яка береже Україну вільними й вправними крилами.
 
???? Вшановуємо пам’ять тих, чий політ обірвався під час захисту України. ???? Честь Героям-авіаторам!
 
???????? Слава Україні!

Back to top button