Події

#ГУРвітає 23 серпня ― День Державного прапора України! ▫️ Дві рівновеликі смуг…

#ГУРвітає

???????? 23 серпня ―  День Державного прапора України!
 
▫️ Дві рівновеликі смуги неба й землі України, втілені у прапор держави, завжди з нами ― і в моменти  тріумфів, і у періоди найважчих випробувань та боротьби.
 
▫️ Цінність ясних кольорів свободи  під час війни з російським агресором відчувається особливо глибоко.

▫️ Заради цієї цінності Українське військо  звитяжно обороняє та  атакує, а українці в окупації, чекаючи на звільнення, ховають наш прапор від скверни й наруги московської погані, як найдорожчу реліквію.
 
▫️ Настане час, і він здійметься вгору гордо над кожним нашим населеним пунктом, у кожній поневоленій нині українській громаді!
 
▫️ Адже синьо-жовтий звучить на вільному вітрі ― посічений   осколками, просякнутий кіптявою  битв, але надійно закріплений на наших бойових машинах, і цей звук зливається воєдино із гулом авіації та гусеничним гуркотом: ми рухаємось вперед!
 
▫️ Він — на рукавах наших одностроїв.

???? Він — у серці кожного українця ????
 
▫️ На флагштоках Києва, усіх українських міст та сіл він впевнено  свідчить: ось тут ― територія Волі, здобутої у бою!
 
▫️ Військовослужбовці Головного управління розвідки Міністерства оборони України вітають громадян з Днем Державного прапора!
 
▫️ Вклоняємось йому урочисто, прославляємо тихо, але повсюди, де триває цілодобова робота розвідників — заради визволення й захисту українського народу, заради повернення кожної п’яді нашої законної землі під державний прапор України!
 
???? Слава Україні!

Telegraph
23 серпня ― День Державного прапора України!

Back to top button