Події

???? #ГУРпамятає До річниці широкомасштабного вторгнення рф творчий колектив …

#ГУРпамятає

???????? До річниці широкомасштабного вторгнення рф творчий колектив Центральної телерадіостудії (ЦТРС) Міністерства оборони України презентував документальний фільм «Ефект присутності», присвячений журналісту та командиру спецпідрозділу ГУР МО України Олексію Чубашеву

▫️ Допрем’єрний показ відбувся у кінотеатрі «Жовтень». Стрічка розповідає про роботу журналістів Військового телебачення України в умовах широкомасштабного вторгнення росіян. Це фільм про обов’язок та ризик.

«Фільм жорсткий, як і наша реальність», — сказав на початку прем’єри автор сценарію та режисер «Ефекту присутності» Василь Соловій.

▫️ У відеороботі демонструють кадри «від першої особи», зняті під час звільнення Київщини та Донеччини від російських загарбників, зокрема — епізод останнього бою Олексія Чубашева, який відбувся 10 червня 2022 року у Сєвєродонецьку.

❗️ Олексій Чубашев став відомим як автор і ведучий першого в Україні військового реаліті-шоу «Рекрут UA». Брав участь в АТО на сході України у 2015-му. Після широкомасштабного вторгнення росіян 24.02.22 журналіст знову змінив відеокамеру на штурмову гвинтівку.

???? Майор Чубашев, позивний «Рекрут», командував підрозділом Інтернаціонального легіону ГУР МО та загинув на полі бою за свободу України. Честь!

???? Після прем’єри стрічку розповсюдять на платформах Військового телебачення.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button