Події

#ГУРінформує ‼️ Вшанування пам’яті братів Чибінєєвих У застосунку «Київ циф…

#ГУРінформує
 
‼️ Вшанування пам’яті братів Чибінєєвих

???? У застосунку «Київ цифровий» триває опитування щодо перейменування вулиці Чернігівської (яких у столиці дві) у вулицю Братів Чибінєєвих.
 
???????? Валерій та Роман Чибінєєви ― рідні брати-воїни з Бердянська, які обоє загинули в боях із російськими загарбниками.
 
???? Валерій ― Герой України з врученням ордену «Золота Зірка», офіцер Головного управління розвідки України, командир роти снайперів. Воював у найважчих місцях фронту від початку війни з росією у 2014 році. Загинув під час битви за Київ 3 березня 2022 року, у день свого народження.
 
???? Роман ― десантник, командував відділенням у легендарній 79-й  окремій десантно-штурмовій бригаді. У лавах української армії  з 2016 року. Під час спроби противника провести розвідку боєм помітив російську ДРГ, відкрив вогонь. Ворог зазнав втрат і відійшов, але у тому бою на Приазов’ї у 2019-му Роман загинув.
 
☝️ Імена Валерія та Романа більш ніж гідні бути увіковічені у назві однієї з вулиць столиці України, за волю якої обидва брати віддали найцінніше.
 
❗️ Просимо проявити громадянську активність та проголосувати за вулицю Братів Чибінєєвих у Києві.
 
???? Взяти участь у голосуванні можна через застосунок «Київ Цифровий» у сервісному розділі «Електронна демократія»/ «Опитування», попередньо встановивши додаток на свій смартфон.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button