Події

#ГУРінформує ‼️ Держава-агресор перекидає залишки зеків-окупантів із так звани…

#ГУРінформує
 
‼️ Держава-агресор перекидає залишки зеків-окупантів із так званих штурмових рот “z” до так званого «добровольчого корпусу»
 
✔️ За наказом путіна № ПРС-563, штурмові роти “z” були сформовані із засуджених осіб для ведення наступальних дій та міських боїв під час війни проти України.
 
☝️ На практиці окупаційні підрозділи, укомплектовані так званим «спецконтингентом», показали вкрай низьку боєздатність.
 
☑️ Серед зеків-окупантів процвітає алкоголізм, мародерство, а також  дезертирство ― зокрема й через катастрофічні втрати.
 
???? Для перегрупування та доукомплектації так званого «добровольчого корпусу» засудженими особами військове керівництво московії  утворило спецкомісію, яку очолив заступник начальника штабу російських окупаційних військ в Україні генерал-майор польгуєв.
 
▪️ Комісії видано наказ відібрати близько 2 тисяч осіб з числа «спецконтингенту», провести з ними вишкіл на полігонах, розташованих на  тимчасово окупованих українських територіях, та перекинути в зону бойових дій.
 
▪️ Для членів спецкомісії польгуєва на окупованих територіях України передбачена посилена охорона, а за дисципліною серед зеків-добровольців стежитимуть групи воєнної поліції рф.

ГУР в інших соціальних мережах:
????Facebook ????YouTube ???? Viber ????Instagram ????Twitter ???? TikTok

Back to top button