Події

#герої_без_зброї Сергій Щербаков – рятувальник з Одещини. Працює у місті Білгор…

#герої_без_зброї

Сергій Щербаков – рятувальник з Одещини.

Працює у місті Білгород-Дністровський. До лав ДСНС долучився у 2008 році. Сергій згадує свої відчуття під час повномасштабного вторгнення.

????“Спочатку був страх, розгубленість, але саме завдяки роботі “взяв себе у руки”, бо зараз потрібен саме тут, своїй країні. Були думки вивезти родину за кордон, але вони навідріз відмовились. “де ти, там і ми” – коротко відповіла дружина і залишилась з обома дітьми зі мною”, – ділиться Сергій.

Влучання ворожої ракети у базу відпочинку в смт Сергіївка сталося саме під час чергування Сергія: “Ми знали, що під завалами знаходиться родина. Чоловіка вдалося врятувати, але, на жаль, жінка та донька загинули. Раптом я почав усвідомлювати, що така страшна трагедія може торкнутися і моєї родини. Це були найважчі думки у житті”, – згадує рятувальник.

Для родини Сергій – люблячий чоловік і тато, якого донька вважає супергероєм, адже він рятує не тільки людей, але і її улюблених пухнастиків. І донька Сергія має рацію, адже кожен рятувальник нині справжній супергерой.

???? СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button