Події

#герої_без_зброї “Розмінування — процес складний. Впевненість у тому, що ми ро…

#герої_без_зброї

????Розмінування — процес складний. Впевненість у тому, що ми робимо важливу справу, додає сил та натхнення в роботі”, – водолаз-сапер з Миколаївщини Володимир Бузун

Тридцятирічний Володимир Бузун став водолазом-сапером у 2016 році. Разом із колегами, очищував водні акваторії від вибухонебезпечних предметів часів минулих війн.

Після повномасштабного вторгнення ворога на наші території працював в Миколаєві, куди “прилітало” ледь не щодня. А коли звільнили населені пункти області, він разом з колегами виїжджає здебільшого до Баштанського та Миколаївського районів області.

????Працювати доводилось з абсолютно різними боєприпасами. Як в полях, так і у водоймах. Процес розмінування акваторій по-своєму складний: погана видимість під водою; наявність течії й хвиль, замуленість дна – все це впливає на роботу водолаза і вимагає від нього уваги і професіоналізму. Але ми удосконалюємось, постійно вчимося, застосовуємо сучасні засоби для виявлення боєприпасів, що суттєво нам допомагає в роботі”, – розповідає Володимир Бузун.

Вдома на водолаза-сапера чекають дружина та донечка, які підтримують, надихають та пишаються Володимиром.

???? СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button