Події

#герої_без_зброї Продовжуємо знайомити вас з нашими титанами ⬇️ В’ячеслав Тере…

#герої_без_зброї

Продовжуємо знайомити вас з нашими титанами ⬇️

В’ячеслав Терещенко — старший сапер ДСНС з Одещини.
На цій посаді півтора року.
За цей час пройшов три ротації, наразі готується до четвертої.

???? «Найбільше запам’яталась моя перша ротація на Донеччину. Коли ми заїхали в місто Лиман вразило те, що воно було пусте та розбите — не працював жоден магазин. Пам’ятаю, як голодні місцеві мешканці просили у нас хліб. Ми там пробули майже 2 тижні, за цей час намагались ділитись їжею з місцевими — дуже було шкода людей. Вразило те, що в місті залишились не тільки літні люди, а й діти, які разом з батьками розбирали завали своїх домівок», — згадує сапер.

Коли були у відрядженні на Херсонщині люди розповідали про те, як окупанти зайшли в їх села то повипускали всіх тварин: свиней, гусей, курей — просто випустили та поїхали. Залишили людей без нічого, ще й замінували житлові будинки, прибудинкові ділянки, ліса та поля.

???? «Найважче морально дивитись на горе людей. Я завжди йду на роботу з думками про людей. Про те, як очистити території від вибухонебезпечних предметів. Щоб діти, які там живуть, були живі та здорові. Допомагає тримати робочий стрій колектив та повага рідних до вибору моєї професії. А ще думки про те, що на мене чекає моя кохана дівчина», — підсумовує хлопець.

???? СайтFbTwInstaYouTube

Back to top button