Події

Фонд Говарда Баффета за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» надав 100 електрогенера…

Фонд Говарда Баффета за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» надав 100 електрогенераторів для посилення спроможності ДСНС України реагувати на надзвичайні ситуації.

Генератори будуть розподілені між управліннями ДСНС в найбільш постраждалих регіонах, щоб допомогти їм у реагуванні на надзвичайні ситуації під час повномасштабної війни Росії проти України та допомогти їм підготуватися до інших криз.

???? Сергій Крук: «Ми розуміємо, на скільки підступним є наш ворог. Наша країна вистояла в умовах, коли російськи ракети цілеспрямовано летіли на об’єкти енергетики у спробі занурити нашу країну у темряву. Тоді усі ми зрозуміли, що необхідно вживати усіх заходів, аби забезпечити живленням лікарні, підприємства, житловий сектор. Генератори у Пунктах незламності, розгорнутих ДСНС, дали змогу людям підключати інгалятори для дітей, котрі потребують лікування, заряджати телефони та, навіть, були випадки, коли діти приходили до наших Пунктів незламності, до підрозділів, аби вчасно підключитися до онлайн-уроків. Потреба у забезпеченні підрозділів ДСНС генераторами є завжди, зважаючи на ті виклики, з якими ми маємо справу у своєму протистоянні ворогові, тож ми вдячні нашим партнерам за те, що вони допомагають цю потребу забезпечити».

Ця пожертва стала можливою завдяки державно-приватному партнерству між Фондом Говарда Баффета та USAID у рамках ширшої співпраці уряду США з приватним сектором для підтримки України. Загалом Фонд Говарда Баффета передає 310 генераторів, які USAID розповсюдить серед українських громад.

????Деталі: https://bit.ly/41wV8WV

СайтFbTwInstaYouTube

Video is too big

Back to top button