Події

Ексдепутату Київради повідомлено про підозру у самовільному будівництві на ко…

Ексдепутату Київради повідомлено про підозру у самовільному будівництві на комунальній землі

????За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру колишньому депутату Київської міської ради за фактом самовільного зайняття земельної ділянки та самовільного будівництва, підробці та використанні офіційного документу (ч. 3 ст. 197-1, ч. 3, 4 ст. 358 КК України).

????За даними слідства, ексдепутат Київської міськради, не маючи рішення органів виконавчої влади чи органів місцевого самоврядування про передачу у власність чи надання у користування земельної ділянки, самовільно зайняв земельну ділянку в Дарницькому районі столиці.

????За відсутності дозвільних містобудівних документів він побудував на цій території споруди, які використовуються в якості місця роздрібного продажу продуктів харчування та інших товарів.

????У подальшому на підставі підроблених документів він зареєстрував на них право власності. Земельна ділянка, на якій підозрюваний розмістив самовільно збудовані будівлі площею 858,8 м кв, перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Києва.

????Наразі готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

????Досудове розслідування здійснюється слідчими УП в метрополітені ГУНП в місті Києві.

Back to top button