Події

Двоє загиблих та шестеро поранених внаслідок обстрілу школи у Покровському ра…

Двоє загиблих та шестеро поранених внаслідок обстрілу школи у Покровському районі на Донеччині – розпочато розслідування

????За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

????За даними слідства, 30 червня 2023 року близько 11:20 окупаційні війська рф вдарили, ймовірно, з реактивних систем залпового вогню по с. Сергіївка Покровського району.

????Влучання відбулось на території місцевої школи. У ній на момент обстрілу перебували 12 людей – представники адміністрації, вчителі й технічний персонал.

????Внаслідок обстрілу загинули вчителька початкових класів та головна бухгалтерка. Зазнали тілесних ушкоджень ще шестеро співробітників – четверо чоловіків та двоє жінок. Наразі їх усіх госпіталізували до лікарні з мінно-вибуховими травмами та осколковими пораненнями.

????Частину будівлі школи практично зруйновано: розбиті класні кімнати, кабінети та інші приміщення, розтрощені меблі і шкільний інвентар.

????На місці обстрілу продовжують працювати прокурори, правоохоронці та рятувальники.

Back to top button