Події

ДТП у Харкові – Внаслідок зіткнення вантажівки та таксі постраждали двоє неповнолітніх дівчат – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Одну з постраждалих госпіталізували


Поліція Харківської області

У Харкові вантажівка зіткнулася з таксі. У результаті постраждали дві 15-річні пасажирки легковика. Про це повідомляє поліція Харківської області.

“Повідомлення про подію на перехресті вулиці Шота Руставелі та майдана Небесної Сотні надійшло до поліції 16 лютого о 23:40”, – йдеться в повідомленні.

Попередньо встановлено, що водій вантажівки Mercedes Benz не надав перевагу руху автомобілю Skoda Fabia, внаслідок чого сталося зіткнення транспортних засобів.

Постраждали дві 15-річні пасажирки таксі. Їх доставили до лікарні. Одну з дівчат після надання медичної допомоги відпустили додому, іншу – госпіталізували. 

Зазначається, що слідчими за фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

1News за темою: Влаштував напідпитку ДТП із загиблим: На Буковині затримали податківця

Нагадаємо, у Дніпропетровській області легковик “ВАЗ” врізався у вантажівку Ford. Внаслідок ДТП загинула людина.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button