Події

ДТП на Кіровоградщині з трьома загиблими та двома травмованими неповнолітніми…

ДТП на Кіровоградщині з трьома загиблими та двома травмованими неповнолітніми – затримано водія-правоохоронця

???? За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди за участі правоохоронця.

????За даними слідства, близько 4-ї ранку 25 червня 2023 року, водій автомобіля «Mercedes-Benz», рухаючись автодорогою «Кропивницький-Кривий Ріг- Запоріжжя», неподалік смт Новгородка грубо порушив правила дорожнього руху. Він перевищив швидкість та не впорався з керуванням. Машина злетіла в кювет та перекинулася.

????У салоні легковика перебувало семеро людей. У результаті аварії троє 17-них дівчат – випускниць однієї із місцевих шкіл, яких він підвозив з випускного вечора, загинули на місці події. Ще двоє неповнолітніх отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні.

????За даними слідства, за кермом автомобіля перебував правоохоронець з ознаками сп’яніння.

????Наразі водія затримано в порядку ст. 208 КПК України. Проводяться першочергові слідчі дії для з’ясування усіх обставин ДТП.

????Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, які керують транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та обрання запобіжного заходу (ч. 4 ст. 286-1 КК України).

????Прокуратура клопотатиме у суді про застосування безальтернативного запобіжного заходу – тримання під вартою.

????Досудове розслідування здійснюють слідчі Державного бюро розслідування.

Back to top button