Події

ДТП і кортеж Ярославського: поліція виставила охорону біля моргу, звідки зникли речові докази – 1News

Бізнесмен Олександр Ярославський


Фото з відкритих джерел

Там днями вкрали речові докази

Правоохоронці виставили охорону біля моргу, де знаходиться тіло загиблого у ДТП з кортежем бізнесмена Олександра Ярославського. Про це повідомляє Українська Правда з посиланням на джерело у правоохоронних органах

Поліція харківської області виставила охорону біля моргу, де знаходиться тіло загиблого в ДТП з кортежем Ярославського після того, як звідти викрали його одяг. За даними УП, фрагменти одягу були знайдені на колесах машини і були важливим речовим доказом у справі.

Нагадаємо, у Харківській області з моргу викрали речі чоловіка, який загинув внаслідок ДТП за участі кортежу бізнесмена Олександра Ярославського.

1News за темою: Влаштував напідпитку ДТП із загиблим: На Буковині затримали податківця

Нагадаємо, аварія сталася увечері 9 лютого на трасі Київ – Харків – Довжанський. Автомобіль рухався у напрямку Харкова і на смерть збив чоловіка, якому на вигляд було 50 років. Згодом на місці ДТП знайшли автомобільні номери з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського.

Правоохоронці розслідують справу за статтями “ДТП із загиблою особою” та “Залишення в небезпеці”. Винному у ДТП загрожує до восьми років позбавлення волі. Правоохоронці ще не встановили особу загиблого. На вигляд йому близько 50 років. Постраждалий загинув на місці події від множинних переломів, травм життєво важливих органів та травми голови.

Бізнесмен Олександр Ярославський заявив, що нічого не знає про смертельну дорожньо-транспортну пригоду у Харківській області, в якій підозрюється причетність його кортежу.

 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button