Події

Допомагав окупантам будувати дороги та укріплювати лінію бойового зіткнення н…

Допомагав окупантам будувати дороги та укріплювати лінію бойового зіткнення на Запорізькому напрямку –підозрюється бізнесмен з Мелітополя

????За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури бізнесмену з Мелітополя повідомлено про підозру у пособництві державі-агресору (ст. 111-2 КК України).

????За даними слідства, з початку збройної агресії підприємець, маючи проросійські погляди, добровільно погодився сприяти окупаційній адміністрації у реалізації злочинних рішень.

????Після захоплення «Мелітопольського асфальтобетонного заводу» він за пропозицією ворога очолив його та став активно закликати працівників підприємства підтримати окупантів і співпрацювати з ними.

????Використовуючи потужності заводу, підозрюваний взяв участь у реконструкції доріг регіонального значення, по яких окупанти перекидають особовий склад та військову техніку на Запорізький напрямок. Передав будівельну техніку та матеріали на потреби збройних формувань рф.

????Потім підозрюваний для швидкого виконання чергового доручення ворога «скоординував» роботу асфальтного підприємства з кількома власними фірмами і восени 2022 року налагодив виготовлення протитанкових засобів, відомих як «зуби дракона». Надалі вони в якості фортифікаційних споруд були встановлені по лінії бойового зіткнення на Запорізькому напрямку.

????Спеціальне досудове розслідування – СБУ.

Back to top button