Події

До 14 років позбавлення волі засуджено чоловіка за сексуальне насильство над ма…

До 14 років позбавлення волі засуджено чоловіка за сексуальне насильство над малолітнім хлопчиком

???? За підтримання публічного обвинувачення ювенальними прокурорами Дарницької окружної прокуратури мешканця Полтавщини визнано винним у розбещенні та зґвалтуванні малолітнього, зберіганні дитячої порнографії та примушуванні малолітнього до участі в її створенні (ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 156, ч. 4, 5 ст. 301, ч. 1, 3, 4 ст. 301-1 КК України).

???? Його засуджено до 14 років позбавлення волі. Також вироком суду його на 3 роки позбавлено права займатися будь-якою діяльністю, пов’язаною з навчанням дітей, їх вихованням та проведенням дозвілля, обіймати посади пов’язані з роботою з особами віком до 18 років.

???? Прокурор у суді довів, що засуджений упродовж декількох років розбещував та ґвалтував малолітнього хлопчика. Оскільки дідусь хлопчика був одружений із матірʼю засудженого, він бував у них дома та користувався довірою дитини, часто залишався за нею доглядати.

???? На момент початку вчинення протиправних дій хлопчику було 6 років.

???? Вказані неправомірні дії він фіксував на мобільний телефон, примушуючи малолітнього до участі в створенні фото і відео порнографічного характеру, які в подальшому зберігав.

???? Під час судового розгляду чоловік заперечував свою вину.

???? Відомості про нього будуть внесені до Реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

???? До вступу вироку у законну силу суд залишив чоловіка під вартою.

???? Досудове розслідування – Дарницьке управління поліції ГУНП у місті Києві.

Back to top button