Події

«Для СБУ та Нацполу війна йде не тільки на фронті», – Голова СБУ Василь Малюк пр…

«Для СБУ та Нацполу війна йде не тільки на фронті», – Голова СБУ Василь Малюк привітав поліцейських із професійним святом

Голова Служби безпеки Василь Малюк подякував колективу Національної поліції за важливий внесок у боротьбу з ворогом та особисто привітав поліцейських із професійним святом, яке відзначалося нещодавно. Також керівник спецслужби вручив відзнаки співробітникам Нацполу.

«Для мене честь – потиснути руку кожному з вас і подякувати за роботу. Тому що знаю наскільки непросто сьогодні дбати про безпеку громадян. Особливо у воєнний час. Для СБУ та Нацполу війна йде не тільки на фронті. Ми ведемо ще один бій – боремося з внутрішнім ворогом, який намагається розхитати нашу державу зсередини. Але ми не допустимо цього! І виправдаємо високу довіру українського народу», – заявив Василь Малюк.

Він підкреслив, що співробітники СБУ та Національної поліції сьогодні працюють заради головної мети – Перемоги.

У свою чергу очільник Нацполіції Іван Вигівський підкреслив важливість ефективної співпраці між двома відомствами.

«Ми щоденно співпрацюємо зі Службою безпеки України, аби досягти поставленої мети, притягнути до відповідальності кожного воєнного злочинця і колаборанта. Щиро вдячний Голові СБУ Василю Малюку за відзнаку нашої співпраці – ми разом, посилюємо один одного та допомагаємо», – додав Іван Вигівський.

Back to top button