Події

❗️Детективи ТУ БЕБ в Одеській області повідомили про підозру відомому контраб…

❗️Детективи ТУ БЕБ в Одеській області повідомили про підозру відомому контрабандисту, який організував схему незаконного постачання сигарет з Ісламської Республіки Пакистан та їх розповсюдження на території України. Схема діяла впродовж двох років.

Загалом під час досудового розслідування співробітники Теруправління провели понад 50 обшуків, у тому числі в Ренійському торговельному порту, складських приміщеннях, в місцях збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів за місцем проживання фігурантів тощо.

➡️Вилучено понад 1 млн пачок сигарет, сигарети без упаковки, ноутбуки, мобільні телефони, жорсткі диски з відеореєстраторів та чорнові записи. Орієнтовна вартість вилученого складає 1️⃣2️⃣0️⃣ млн грн.

❗️Організатору незаконної діяльності повідомлено про підозру за фактом легалізації грошових коштів отриманих злочинним шляхом.

⚖️Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави. Ще 6 фігурантам провадження обрані застави.

????Оперативний супровід – Управління протидії кіберзлочинам в Одеській області Департаменту кіберполіції Нацполіції України, процесуальне керівництво – Одеська обласна прокуратура.

????????FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Back to top button