Події

Детективи та аналітики Бюро економічної безпеки України спільно з фахівцями Д…

Детективи та аналітики Бюро економічної безпеки України спільно з фахівцями Державної регуляторної служби України готуватимуть пропозиції з удосконалення законодавства з питань ліцензування та дозвільної системи у сфері господарської діяльності.

Про це підписали відповідний Меморандум про співпрацю керівники відомств.

«Узагальнена практика Регуляторної служби, роз’яснення щодо застосування законодавства з питань нагляду чи контролю у сфері господарської діяльності, ліцензування та дозвільної системи, сприятимуть оперативності в роботі детективів та аналітиків БЕБ. А спільні напрацювання законодавчих ініціатив впливатимуть на усунення передумов детінізації економіки України», зазначив в.о. Директора Бюро Едуард Федоров.

«Економіка стане по-справжньому сильною лише тоді, коли бізнес вестимуть чесно і прозоро. Бюро економічної безпеки та Державна регуляторна служба мають спільну мету – це чесне господарювання та викорінення нелегального бізнесу. Ми будемо повідомляти БЕБ про виявлені передумови економічних правопорушень, в першу чергу, системних», – зауважив Голова Державної регуляторної служби України Олексій Кучера.

FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Back to top button