Події

???? День Незалежності. Вже вдруге ми відзначаємо його в умовах повномасштабно…

???????? День Незалежності.
Вже вдруге ми відзначаємо його в умовах повномасштабної війни.

▫️За цей день, як і за кожен день нашого життя — безмежна шана і вдячність нашим захисникам.

▫️Майже десятиріччя війни з росією доводить, що правило «свободу не дають, її виборюють» не має винятків. Сьогодні всі ми знаємо ціну свободи. І маємо пам’ятати про запоруку її збереження — відповідальність. За власну країну, власний дім, власне майбутнє. Відповідальність працювати чесно та віддано, розбудовувати нашу державу та щодня бути готовими стати на її захист.

▫️Наша відповідальність, прокурорів та правоохоронців, — забезпечити справедливе покарання для ворога за воєнні злочини та захистити людей і державу від внутрішніх загроз. Тож сьогодні й щодня маємо бути безкомпромісними у боротьбі зі злочинністю й викоріненні корупції. Маємо бути гідними наших захисників. Будувати справедливе суспільство, засноване на принципах верховенства права, в якому кожна людина почуватиметься в безпеці. Закладати основи мирного життя, до якого одного дня повернуться наші герої.

▫️Не зупиняємося. Дякуємо Силам Оборони України. І працюємо заради захисту нашої Незалежності, заради нашої спільної Перемоги.

???????? З Днем Незалежності! – Генпрокурор Андрій Костін.

Back to top button