Події

???? Делегація вогнеборців з України прибула до Литви 1 серпня 2023 року директор…

Делегація вогнеборців з України прибула до Литви ????????

1 серпня 2023 року директор Департаменту пожежної охорони та порятунку при VRM PAGD із співробітниками з радістю прийняли делегацію з України у кількості з 10 чоловік, у якій взяли участь представники вогнеборців найвищого рівня. Візит делегації до Литви є частиною нашого нового проекту, що спрямований на зміцнення міждержавної співпраці, обміну компетенцій та досвіду.

Протягом тижневого візиту будуть відвідані відділення у Вільнюсі, Шауляї та Клайпеді. Гостям буде представлена структура нашої установи, основні напрями роботи та компетенції, організовані навчальні сесії, тренінги та обмін досвідом. Представники України прочитають лекцію про порятункові роботи в Україні під час війни.

Цей візит – чудова можливість для наших колег з України ознайомитися з нашими методами роботи та побачити роботу нашої команди зблизька. Це також відмінна можливість для нас вчитися від них і поділитися досвідом. Ми сподіваємося, що це партнерство зміцнить нашу співпрацю і допоможе нам краще працювати разом у боротьбі з пожежами та іншими катастрофами“, – сказав директор PAGD Саулюс Грейчюс.

Зустріч з литовськими колегами це справді хороша можливість обміну досвіду та зміцнення партнерських відносин. Ми щиро вдячні за таку можливість, пожежне братство не знає кордонів!” – підсумував Станіслав Рудий, виконуючий обов’язки начальника Управління європейської інтеграції та міжнародного співробітництва ДСНС України

Ми вдячні нашим колегам з України, які змогли приїхати попри непровоковану та необґрунтовану війну Росії проти України. Ми підтримуємо Україну та її героїчну боротьбу з окупантами, поважаємо її прагнення до свободи і підтримуємо всіма своїми силами.

Слава Україні, героям слава! Нехай цей візит допоможе зміцнити нашу спільноту та надасть підтримку нашим колегам з України. Більше інформації про візит та інші діяльності проекту ви можете знайти на нашому сайті.

Джерело: Команда PAGD.

Back to top button