Події

Чи можемо ми здатися? Ні. Чи можемо ми зрадити те світле, що є в людській природі?…

Чи можемо ми здатися? Ні. Чи можемо ми зрадити те світле, що є в людській природі? Ні. Чи можемо ми змиритися зі злом? Ні. Чи можемо ми дозволити, щоб наша ідентичність була стерта? Ні.

Україна й Канада однакові – ми стоїмо та боремося за життя. Україна, а не геноцид вийде переможцем із цієї війни. Люди будуть переможцями, а не Кремль. Свобода буде переможцем. Справедливість буде переможцем.

І понад усе я хочу подякувати Канаді за суто людське – за те, що ви допомагаєте українцям почуватися як удома, коли вони тут, у Канаді. Дякую вам. Це не просто спадок історії. Це спадок характерів.

Канадська українська громада – це мільйони українських доль, які стали долею Канади з усім розмаїттям її спільнот. Волелюбність. Сміливість. Таке особливе наше внутрішнє відчуття справедливості. Уміння наших людей принести затишок всюди, куди вони приходять, будувати й творити, а не руйнувати чи принижувати.

Українські прапори в Канаді – це вже така ж повсякденна деталь життя, як і абсолютна довіра до Канади в Україні. Дякую вам, Канадо! ????????????????

Video is too big

Back to top button