Події

???? Будь другом. Собі теж. На столичному вокзалі презентували фотовиставку, пр…

Forwarded From МВС України

????Будь другом. Собі теж. На столичному вокзалі презентували фотовиставку, присвячену ментальному здоровʼю чоловіків

????На стендах можна побачити фотографії, які зроблені за період повномасштабної війни у гарячих точках країни, під час евакуацій та обстрілів. Ці знімки не лише відображають фізичну руйнацію — розбиті будівлі та пошкоджені міста, але й показують глибокий емоційний біль, з яким кожен з нас стикається щодня.

????На фото зображені рятувальники, поліцейські, військовослужбовці Національної гвардії та Державної прикордонної служби. Деякі герої та автори робіт були присутні на відкриті.

Мета МВС — підняти тему психічного здоров’я як на рівні відомства, так і в українському суспільстві. Міністерство активно працює над навчанням психологів-наставників з ментального здоров’я, створюючи систему підтримки, яка є особливо важливою в час війни.

ℹ️Тематична хвиля «Будь другом. Собі теж» є частиною комунікаційної кампанії «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров’я – ініціативи першої леді Олени Зеленської. Тематична хвиля впроваджується в партнерстві з Координаційним центром з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України та Міністерством внутрішніх справ України за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.

????????Підписатися | Міністр | МВС | Гвардія наступу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

sixteen − eleven =

Back to top button