Події

Бережіть довкілля і своє здоров’я – не випалюйте сухостій! ⏺Попри численні заст…

Бережіть довкілля і своє здоров’я – не випалюйте сухостій!

Попри численні застереження фахівців ДСНС, пожежі в екосистемах стаються мало не щодня.

Так, за минулу добу рятувальники Черкащини ліквідували 8 пожеж сухої рослинності Найбільших збитків пожежа завдала Золотоніському району. Вогонь, що охопив стерню кукурудзи, ліквідували рятувальники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Ймовірною причиною пожежі став підпал.

На Вінниччині бійці ДСНС 3 рази виїжджали на ліквідацію пожеж в екосистемах. Під час даних загорянь вогнем знищено близько 1,6 га сухої рослинності.

10 разів підрозділи Служби порятунку залучались на пожежі сухостою на Одещині.

У Сумській області пожежно-рятувальні підрозділи 7 разів виїздили на ліквідацію пожеж, пов’язаних із загоряннями залишків сухої рослинності на відкритих територіях у населених пунктах Охтирського, Шосткинського, Сумського районів та в обласному центрі.

????Закликаємо не провокувати пожежі в екосистемах! Пам’ятайте, що навіть невелике загорання може стати причиною масштабної пожежі, на ліквідацію якої витрачається чимало часу та ресурсів. В умовах повномасштабної війни в Україні такі пожежі стають додатковим навантаженням на фахівців ДСНС. Замість ліквідації наслідків воєнної агресії рф і порятунку людей, надзвичайники змушені виїжджати на гасіння сухостою.

☎️Будьте відповідальними! Якщо ви стали свідком пожежі — негайно повідомте за екстреним номером Служби порятунку 101!

СайтFbTwInstaYouTube

Video is too big

Back to top button