Події

БЕБ припинило роботу нелегальної мережі гральних закладів в Києві Правоохорон…

БЕБ припинило роботу нелегальної мережі гральних закладів в Києві

Правоохоронці провели 16 обшуків у Києві за адресами незаконного провадження азартних ігор та інших гральних послуг. Діяльність мережі гральних закладів здійснювалася без відповідних дозвільних документів та ліцензій.

Детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві у складі Міжвідомчої слідчої групи, спільно зі слідчими Головного управління Національної поліції у м. Києві за оперативного супроводу департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України виявили та припинили функціонування нелегальної мережі гральних закладів.

❗️Під час обшуків, які проводилися у декількох районах Києва, вилучено моноблоки, монітори, телевізори, телефони та інше технічне обладнання. Загальна вартість вилученого майна становить понад 4 млн грн.

Наразі детективи БЕБ встановлюють повне коло осіб, причетних до організації незаконної мережі гральних закладів у столиці.

За попередніми підрахунками аналітиків ТУ БЕБ у м. Києві за І півріччя 2023 року через діяльність таких гральних закладів державним бюджетом України недоотримано податків на суму понад 30 млн грн

FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Back to top button