Події

БЕБ на Закарпатті упередило розтрату 1,5 млн грн з місцевого бюджету ❗️Аналітик…

БЕБ на Закарпатті упередило розтрату 1,5 млн грн з місцевого бюджету

❗️Аналітики БЕБ в Закарпатській області встановили, що один з департаментів Ужгородської міської ради неналежним чином планував витратити 1,5 млн грн з місцевого бюджету на реконструкцію будівлі стадіону для потреб внутрішньо переміщених осіб.

Співробітники БЕБ також встановили, що одним із виконавчих органів Ужгородської міської ради на цей же об’єкт та ідентичний вид будівництва у 2021 році вже замовлялись проєктні роботи, вартість яких була меншою у 30 разів. Імовірно, кошти в розмірі 1,5 млн грн планувалося витратити на значно більший обсяг робіт.

Аналітики направили запит до Ужгородської міської ради для отримання інформації про мету та обсяги замовлених послуг, а також надання всіх вихідних даних, переданих підрядній організації для виконання договору.

☝????Замовник та підрядна організація уклали додаткову угоду, якою розірвали основний договір, у зв’язку з необхідністю уточнення вихідних даних. В результаті закупівлю було скасовано. Нецільове використання коштів місцевого бюджету в розмірі 1,5 млн грн упереджено.

FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Back to top button