Події

БЕБ на Київщині викрило підпільне виробництво алкоголю Детективи теруправлін…

БЕБ на Київщині викрило підпільне виробництво алкоголю

Детективи теруправління БЕБ у Київській області спільно з іншими правоохоронними органами припинили діяльність підпільного виробництва алкогольної продукції в Обухівському районі Київської області.

❗️Слідством встановлено, що група осіб організувала незаконне виготовлення алкогольних напоїв та інших спиртовмісних продуктів у Василькові. Вони закупили сировину та налаштували обладнання, чим забезпечили повний цикл виробництва контрафактної продукції. Небезпечний для життя та здоров’я фальсифікат виготовляли в приватному будинку.

Контрафактну продукцію розливали в тетрапаки та пластикову тару під виглядом відомих брендів. Контрафакт продавали великими партіями довіреним клієнтам.

Співробітники БЕБ вилучили майже 12 тис. літрів фальсифікованого алкоголю та підроблені марки акцизного податку. Також вилучено обладнання, тару для фасування, добавки, ароматизатори тощо.

????Окрім того, в ході обшуків було виявлено та вилучено 6,4 тис. цигарок без марок акцизного податку. Орієнтовна сума вилученої контрафактної продукції та майна становить 2,5 млн грн. Незаконну діяльність припинено.

FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Back to top button