Події

БЕБ арештувало корпоративні права букмекерської компанії вартістю 30 млн грн Д…

БЕБ арештувало корпоративні права букмекерської компанії вартістю 30 млн грн

Детективи Бюро економічної безпеки України, за клопотанням прокурорів Офісу Генерального прокурора, арештували корпоративні права компанії, яка здійснювала незаконну діяльність у сфері організації та проведення азартних ігор у мережі Інтернет.

Вартість корпоративних прав товариства у вигляді 100% частки статутного капіталу становить 30 млн грн. ????Згадана компанія мала зв’язки з російською федерацією та в умовах воєнного стану в Україні працювала на російському ринку. Стосовно компанії введені санкції РНБО.

☑️Слідством встановлено групу осіб, які використовуючи низку Вебресурс, в порушення Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», у період 2021 – 2022 років, організували та проводили букмекерську діяльність та азартні ігри казино в мережі Інтернет без ліцензії на провадження відповідного виду діяльності.

Така незаконна діяльність призвела до умисного ухилення від сплати податків та фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах.

❗️Окрім того, за результатами аналізу структури права власності юридичної особи, яка отримала ліцензію та надавала право на використання торговельного знаку букмекерській компанії, встановлено що кінцевим бенефіціарним власником є громадяни рф.

Як раніше повідомлялося, за результатами направлених БЕБ рекомендацій, Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей анулювала дві ліцензії компанії у сфері організації та проведення азартних ігор.

FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Back to top button