Події

Андрій Костін зустрівся з новопризначеним Послом Канади в Україні Генеральн…

Андрій Костін зустрівся з новопризначеним Послом Канади в Україні

????Генеральний прокурор Андрій Костін провів зустріч-знайомство з новопризначеним Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Наталкою Цмоць.

????Наші народи поєднують глибокі історичні зв’язки і сьогодні Канада є одним із надійних союзників України, який надає нам неоціненну допомогу у ці важкі часи,зазначив Андрій Костін.

????Він додав, що особливо цінною є підтримка Канади у сфері справедливості, зокрема рішення канадського парламенту визнати військові дії рф в Україні геноцидом.

????Генпрокурор зауважив, що з огляду на тяжкість і масштаб злочинів росії в Україні, забезпечення відповідальності за ці злодіяння вимагає консолідованої реакції світової спільноти.

????Ми сподіваємося на поглиблення нашої співпраці з Канадою як у контексті міжнародних правових механізмів, так і в рамках розслідування конкретних проваджень. Наша спільна мета – забезпечити, щоб кожен воєнний злочинець був справедливо покараний. Щиро вдячний Посольству Канади в Україні за те, що ви разом з нами On The Frontline Of Justice, – зазначив Андрій Костін.

Back to top button