Події

Андрій Костін провів нараду з прокурорами та правоохоронцями західних регіоні…

Андрій Костін провів нараду з прокурорами та правоохоронцями західних регіонів

▫️Генеральний прокурор Андрій Костін здійснив робочу поїздку на Закарпаття. В Ужгороді Генпрокурор провів нараду з правоохоронцями.

▫️Участь у ній взяли керівники обласних прокуратур Закарпатської, Волинської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської та Чернівецької областей, керівництво слідчих підрозділів Головних управлінь Нацполіції, СБУ, ДБР, БЕБ.

???? Ключовим орієнтиром для роботи органів правопорядку є людина. Кожен громадянин має почуватися захищеним і покладатися на існуючі в державі механізми відновлення справедливості, – звернувся до колег Андрій Костін.

▫️Генпрокурор звернув увагу на ті недоліки в роботі, які потребують доопрацювання з боку органів правопорядку.

▫️Він чітко окреслив пріоритетні напрями роботи, серед яких – боротьба з проявами корупції і розкраданням бюджетних коштів, протидія торгівлі людьми, організованій злочинності та зловживанням на державному кордоні, який можуть використовувати для незаконної діяльності, незаконна вирубка лісів та інші екологічні правопорушення.

???? Перед законом усі рівні. Маємо пам’ятати про це кожного дня. Особливо під час війни. Адже ми всі на війні. Всі без винятку. Тому маємо бути чесними та безкомпромісними, й неухильно дотримуватися політики нульової толерантності до корупції, – наголосив Генпрокурор.

▫️Андрій Костін також наголосив на важливості активізації роботи з розслідування воєнних злочинів.

???? На території західних областей немає активних бойових дій, тому тут варто зосередити увагу на роботі з потерпілими від російської агресії. Важливо не втратити їх свідчення та дати цим людям віру в те, що агресор обов’язково відповість за скоєне за законом, – заявив Андрій Костін.

Back to top button