Події

Андрій Костін підписав документ, яким МКС надається вся необхідна інформація с…

Андрій Костін підписав документ, яким МКС надається вся необхідна інформація стосовно підриву окупантами дамби Каховської ГЕС

▫️Генеральний прокурор Андрій Костін поінформував Прокурора Міжнародного кримінального суду Каріма Хана про підрив дамби Каховської ГЕС російськими окупаційними військами.

▫️Також Генпрокурор підписав та надіслав документ, в якому українська сторона надає Офісу прокурора МКС всю необхідну інформацію.

???? Атака на Каховську ГЕС — цивільний об’єкт, що містить небезпечні сили — є воєнним злочином. Зробимо все, щоб притягнути винних до відповідальності. Ми відкриті до співпраці з МКС і готові надавати всі необхідні докази, які збирають і обробляють прокурори, для встановлення і покарання усіх причетних до цього злочину.

???? Українська влада евакуює мешканців постраждалих районів, в той час як армія рф продовжує обстрілювати ці населені пункти — мирних людей, які намагаються врятуватися.

???? Росію необхідно зупинити. Спільно з міжнародною спільнотою ми притягнемо до відповідальності винуватців цього та інших міжнародних злочинів, – наголосив Генпрокурор Андрій Костін.

????Twitter

Back to top button