Події

Андрій Костін: Офіс Генпрокурора принципово реагує та реагуватиме на усі повід…

Андрій Костін: Офіс Генпрокурора принципово реагує та реагуватиме на усі повідомлення про можливі порушення прав підприємців

???? Генеральний прокурор Андрій Костін провів зустріч з Віце-прем’єр-міністром України – Міністром цифрової трансформації України Михайлом Федоровим, його заступником Олександром Борняковим та представниками українських IT-компаній.

???? Це перша секторальна зустріч із представниками окремої галузі. Обговорили спільні пріоритети та задачі, ключова з яких – створення сприятливих умов для ведення чесного бізнесу.

???? IT є однією з найдинамічніших галузей української економіки. За останні 6 років її частка зросла з 1,8 до 3,5% ВВП. Навіть під час повномасштабної війни, в умовах ворожих обстрілів і відсутності світла айтівці забезпечують понад 37% експорту послуг з України.

???? Генпрокурор виразив вдячність за те, що попри всі виклики, представники IT-галузі працюють, сплачують податки, залучають нових клієнтів. Зі свого боку правоохоронці роблять все, щоб забезпечити ефективний діалог та захистити права добросовісних підприємців. Для цього в Офісі Генпрокурора діє спеціалізований Департамент кримінальної політики та захисту інвестицій.

???? Запевняю, Офіс Генпрокурора принципово реагує та реагуватиме на усі повідомлення про можливі порушення прав підприємців. І не лише. Ми також працюємо над системними змінами для запобігання таким порушенням, – зазначив Андрій Костін.

???? Також учасники зустрічі обговорили можливості для співпраці.

???? Ми зацікавлені у сучасних IT-рішеннях, які допоможуть підвищити ефективність роботи органів правопорядку та прокуратури. Зокрема, для притягнення до відповідальності усіх причетних до воєнних злочинів, вчинених на нашій землі, – наголосив Генпрокурор.

???? Офіційна сторінка Генпрокурора

Back to top button