Події

Андрій Костін: Наша головна задача – не допустити безкарності. Постраждалі від …

Андрій Костін: Наша головна задача – не допустити безкарності. Постраждалі від війни потребують своєчасного та ефективного правосуддя

▫️Генеральний прокурор Андрій Костін онлайн взяв участь у конференції високого рівня «Процесуальні правила суду як методологія забезпечення передбачуваності та прозорості відправлення правосуддя».

▫️Її учасники обговорили ініціативи, спрямовані на підвищення ефективності українського судочинства.

▫️Андрій Костін подякував проєкту МАТRА-Україна та Центру міжнародно-правового співробітництва за організацію цієї важливої розмови.

????У будь-якому суспільстві судова система є захисником прав і свобод громадян, принципів верховенства права і демократії,констатував Генпрокурор.

▫️Він зазначив, що росія щодня чинить воєнні злочини у безпрецедентних масштабах – наразі їх зареєстровано майже 107 тисяч.

????Наша головна задача – не допустити безкарності. Судова система відграє у цьому ключову роль, а вираз «відкладене правосуддя це відмова у правосудді» є актуальним як ніколи. Постраждалі від війни потребують правосуддя. Своєчасного та ефективного, – наголосив Андрій Костін.

Back to top button