Події

Андрій Костін на координаційній нараді з правоохоронцями: Від швидкості та ефе…

Андрій Костін на координаційній нараді з правоохоронцями: Від швидкості та ефективності нашої роботи залежить, чи буде безпечно жити в нашій країні завтра

????На нараді були визначені пріоритетні напрями діяльності та окреслені основні завдання на 2024 рік.

????Генпрокурор акцентував увагу на злочинах проти основ національної безпеки, протидії корупції, правопорушенням у бюджетній сфері та сфері економічної безпеки, а також на захисті прав суб’єктів бізнесу.
Також серед головних пріоритетів залишається протидія організованій злочинності, наркоугрупованням та кіберзлочинності.

????Пріоритизація спільних зусиль має бути дуже чіткою задля того, щоб ми протидіяли злочинності ефективно і давали результат навіть в таких складних умовах, – констатував Андрій Костін.

????Надважливим залишається розробка дієвих механізмів для повернення всіх незаконно утримуваних ворогом українських цивільних і примусово депортованих дітей. Принципової оцінки та розслідування потребує кожен факт сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом, а також катування та вбивства полонених українських військовослужбовців.

????В нараді взяли участь Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, Голова Нацполіції України Іван Вигівський, Директор НАБУ Семен Кривонос, Директор ДБР Олексій Сухачов, заступник Голови СБУ Сергій Наумюк, в.о. Директора БЕБ України Андрій Пащук, Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнека та інші представники правоохоронних органів та органів прокуратури.

Back to top button