Події

? Андрій Костін: Ми працюємо для наших громадян, їхньої безпеки та відчуття реаль…

Андрій Костін: Ми працюємо для наших громадян, їхньої безпеки та відчуття реальної справедливості

? Генеральний прокурор Андрій Костін провів координаційну нараду керівників правоохоронних органів щодо стану захисту громадян, суспільства та держави від злочинних посягань в умовах воєнного стану.

? Обговорили пріоритетні напрями роботи та окреслили основні завдання на наступний період.

? Пріоритети, які стоять перед нами, не змінилися з нашої попередньої наради. Це боротьба як із зовнішнім, так і з внутрішнім ворогом. Це війна і корупція. За останні півроку координація зусиль всієї правоохоронної системи посилилася, – зазначив Андрій Костін.

? Виступили керівники правоохоронних органів, обговорили проблемні питання та шляхи їх вирішення, а також напрями, на яких робота потребує активізації.

? Генпрокурор акцентував увагу на воєнних злочинах та злочинах проти основ національної безпеки, протидії корупції, правопорушенням у податковій сфері, організованій злочинності та обігу наркотиків.

? Також наголосив на протидії незаконному перетину державного кордону, зокрема військовозобов’язаними.

? Багато зроблено, але питання залишається актуальним. Це не тільки про корупційну складову, але і про справедливість по відношенню до тих, хто був мобілізований і боронить нашу державу. Схем багато, треба системно продовжувати роботу на цьому напрямі, – зауважив Андрій Костін.

? Триває робота по встановленню збитків, нанесених екології внаслідок збройної агресії. Посилюється координація зусиль щодо реалізації санкційної політики.

? Профілактика домашнього насильства та захист прав дітей – напрями, які під час війни потребують особливої уваги, – наголосив Генпрокурор.

? Люди бачать все, що ми робимо, і дають оцінку результату нашої співпраці. В першу чергу ми працюємо для наших громадян, їхньої безпеки та відчуття реальної справедливості. Ми повинні робити все, щоб це забезпечити, – констатував Андрій Костін.

БІЛЬШЕ

Back to top button