Події

7 – 14 липня: Підсумки тижня #ВоєнніЗлочини Екскомандувачу Чорноморського фло…

7 – 14 липня: Підсумки тижня

#ВоєнніЗлочини
???? Екскомандувачу Чорноморського флоту рф повідомлено про підозру в наданні наказу нанести ракетний удар по Вінниці 14 липня 2022 року, внаслідок чого загинуло 29 осіб, 154 отримали поранення.
⚖️ Судитимуть відомого ідеолога «русского мира», який закликав до захоплення України та створення разом з росією «настоящей Империи, православного Царства».

#Колаборанти
???? Колишньому настоятелю Києво-Печерської лаври повідомлено про нову підозру в розпалюванні міжрелігійної ворожнечі та запереченні збройної агресії рф.
⚖️ До 15 років позбавлення волі засудили «поліцейського днр» з Єнакієво. Засуджений перебуває в розшуку.

#СтопКорупція
???? Повідомлено про підозру посадовцю держпідприємства і його восьми спільникам у незаконному заволодінні будівлями і укриттями одного з міністерств.
???? Ексдепутата сільради та трьох спільників підозрюють у заволодінні 15 земельними ділянками в курортній зоні Чорного моря – одеській Затоці.

#ОрганізованаЗлочинність
???? У Харкові викрито злочинне угруповання банди «перевертнів», що видавали себе за працівників СБУ і вимагали гроші.
???? Повідомлено про підозру учаснику наркоугруповання, яке налагодило транснаціональний коридор поставок еквадорського кокаїну.

#ВирокТижня
???? До 15 років ув’язнення засудили співробітника фсб рф по Красноярському краю, який завербував громадянина України і збирав інформацію про полк «Азов» і ЗСУ.

#ПодіяТижня
???? Українські прокурори відвідали штаб-квартиру НАТО для обміну досвідом в сфері розслідування воєнних злочинів і захисту кіберпростору.

????Більше новин на https://gp.gov.ua

Back to top button