Події

600 днів стійкості українців. Ще більшої згуртованості й жаги до перемоги. За к…

Forwarded From Ігор Клименко | МВС

600 днів стійкості українців. Ще більшої згуртованості й жаги до перемоги.

За кожним з цих днів – своя історія, титанічна робота наших гвардійців, прикордонників, поліцейських та рятувальників. Наших військових, медиків та волонтерів.

За 600 днів повномасштабної війни слідчі Національної поліції зафіксували понад 97 700 кримінальних проваджень за фактами вчинення воєнних злочинів рф.

Наші герої без зброї – ДСНС – понад 319 тисяч разів виїжджали на надзвичайні ситуації. Вдалося врятували більше 12 тисяч людей, з яких понад 5600 – з-під завалів зруйнованих ворогом будівель.

Забезпечуємо безпеку українського кордону. За 600 днів прикордонники здійснили майже 58 мільйонів пропускних операцій в обидва боки. Крім того, викрили понад 280 організованих груп, які займалися незаконним переправленням осіб призовного віку за кордон.

Разом з цим ми турбуємося про те, аби наші громадяни отримували якісні сервісні послуги навіть перебуваючи за кордоном.
Для українців, котрі зараз мешкають в інших країнах, працівники Державної міграційної служби оформили понад 390 тисяч закордонних та 135 тисяч ID-паспортів. А фахівці Головного сервісного центру здійснили за кордоном обмін понад 34 тисяч посвідчень водія.

Ми прагнемо забезпечити спокій та безпеку наших громадян. І не зупинимося, допоки не виженемо з нашої землі кожного окупанта. Лише за минулий тиждень Нацгвардійці «утилізували» 48 одиниць техніки та 8 складів БК росіян. Демілітаризація ворога триває.

Ми знаємо, що робити далі. Працюємо і наближаємо Перемогу.

Слава Україні!

Back to top button