Події

​​5️⃣6️⃣3️⃣ доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти на…

​​5️⃣6️⃣3️⃣ доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни: ситуація станом на ранок 09 вересня

⚔️ Сили оборони України продовжують ведення оборонних дій на сході та наступальної операції на півдні України, знищують ворога та крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території.

Протягом минулої доби відбулося понад 30 бойових зіткнень. Ворог завдав 13 ракетних та 64 авіаційних ударів, здійснив понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах нашої держави.

Минулої доби окупанти атакували Україну 20 дронами-камікадзе типу “Shahed-136/131”, з яких 16 було знищено засобами протиповітряної оборони України. Також, від цинічних ракетних ударів постраждало мирне населення міст Суми та Кривий Ріг.

???? Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу озброєння та військової техніки, 1 пункті управління та по 1 позиції зенітно-ракетного комплексу противника.

???? Підрозділами ракетних військ і артилерії та безпілотних систем було уражено 1 склад боєприпасів, 9 артилерійських засобів, 6 пунктів управління, 1 станцію радіоелектронної боротьби противника.

???????? Підтримуйте Збройні Сили України!

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 09.09.23 ????

Back to top button